15 استراتژی برای شما تا زمانِ روبرو شدن با چالش های مسیر توسعه فردی شجاعتر باشید

15 استراتژی برای شما تا زمانِ روبرو شدن با چالش های مسیر توسعه فردی شجاعتر باشید

 

می­ گویند زندگی همان چیزهایی است که زمانی که شما مشغول برنامه ریزی هستید اتفاق می­ افتد. زمانی که شما سعی می ­کنید برای هر احتمالی آماده شوید؛ شکست ها اتفاق می افتند بدون توجه به اینکه چقدر آماده اید.

همه ما در موقعیت ­هایی قرار داشته ­ایم که یک مانع یا اتفاق، احساس اضطراب و ترس در ما به جای گذاشته است. این مهم است که این موقعیت ­ها را نه به عنوان دعوت نامه ­ای برای دست کشیدن بلکه به عنوان فرصتی برای اثبات توانایی خود در بیرون آمدن از شرایط سخت ببینیم. بدون شک شجاعت از ویژگی­ های یک فرد موفق است. تلاش برای شجاع بودن به ما در مسیر رسیدن به توسعه فردی کمک می­ کند. در مسیر توسعه فردی همواره با موانع زیادی مواجه می­ شویم که اگر شجاعت رویارویی با آنها را نداشته باشیم هیچ گاه نمی ­توانیم از آنها عبور کنیم.

15 نفر از اعضای شورای کوچ­ های Forbes توصیه­ های خود را در مورد چگونگی خویشتن­ داری در موقعیت ­های استرس ­زا برای کمک به شما به اشتراک گذاشته ­اند.

1  کارن رودز Karen Rhodes می­ گوید: به افرادی که در موقعیت بدتری قرار دارند فکر کنید.

به خودتان یادآوری کنید که آنچه با آن مواجه می­ شوید ماهیت نسبی دارد. به افرادی فکر کنید که حتی با موانعی بزرگ­تر از شما مواجه شده اند. شکرگزار باشید که چالش­ های شما به آن اندازه دشوار نیستند. سپس یک نفس عمیق بکشید، برای اقدامات خود در مسیر توسعه فردی برنامه ­ای بریزید و برای بهترین و بدترین سناریو آماده شوید. بودن در بازی نیمی از مبارزه است.

 

2  سوزان سدلر Susan Sadler می­ گوید: چارچوب ترس خود را تغییر دهید.

علوم شناختی می­ گوید هرچه بیشتر در مورد چیزی فکر کنیم بیشتر آن را دریافت می­ کنیم. به ترس های خود و احساساتی که منجر به سردرگمی شما می ­شوند اعتراف کنید و از خودتان بپرسید : نگرش دیگر چیست؟ آیا فرضیه من واقعا درست است؟ آیا چالش ها می­ توانند در موقعیت­ های متفاوت تغییر کنند؟ آنها را به اجزای بسیار کوچک تبدیل کنید. روی چیزی که می ­توانید کنترل کنید تمرکز کنید، سپس بعدی. این طبیعی است که در زمان­ هایی در مسیر توسعه فردی خود احساس ترس هم داشته باشید پس به خودتان سخت نگیرید.

3  لین تان Leen Tan می­ گوید: با خودتان صحبت کنید.

زمانی که ترس ها سر می ­رسند ما غالبا به سرعت به آنها واکنش نشان می ­دهیم ولی زندگی کردن در آن یا کنار زدنش تنها آن را بیشتر تغذیه می­ کند. با واقعیت ترس خود ارتباط برقرار کنید. چیزی که شما را می ­ترساند آن چیزی است که به صورت درونی تجربه می­ کنید نه به صورت بیرونی. به درون خود بروید. با بخشی از وجود خود صحبت کنید که سعی دارد به شما چیزی را بگوید و از غیرمنطقی بودن آن عبور کنید تا به دلیل مخفی شده در ترستان برسید. سپس شجاعت در مسیر توسعه فردی شما متولد می شود.

4  جف کلوبک Jeff Klubeck می­ گوید: ترستان را رها کنید تا از بین برود.

برخی افراد از جمله دیپاک چوپرا به ما گفته ­اند که رها کردن نتیجه را تمرین کنیم ولی من فکر می کنم یودا بهتر گفته است زمانی که اصرار کرد ما باید به خودمان آموزش بدهیم که چیزی را که از آن می ترسید رها کنید تا از بین برود. ترس از دست دادن معمولا به اندازه کافی قوی است که به ما اجازه پذیرش از دست دادن را ندهد. اگر ما بتوانیم یک زندگی بدون آن چیز را تصور کنیم می توانیم با شجاعت در مسیر توسعه فردی ادامه دهیم و از نتیجه رها شویم.

5  فرانسیس مک اینتاش Frances McIntosh می­ گوید: مراحل را به بخش­ های کوچک تبدیل کنید.

غالبا زمانی که احساس ترس می­ کنیم مغزمان بدترین سناریو را ایجاد می­ کند که می تواند ما در سر جای خود نگه دارد. واقعیت موانع را با نوشتن حقایق آن بررسی کنید. مواجه شدن با چالش دربرگیرنده مجموعه ­ای از مراحل است نه یک جهش بزرگ. مراحلی را که برای مواجهه با آن باید طی کنید یادداشت کنید و اولین مورد در لیست را انجام دهید سپس به سراغ بعدی بروید. پیش از اینکه بفهمید با چالش روبه رو شده اید.

6  جف آلتمن Jeff Altman می­ گوید: به سمت غُرّش برو

غزال ها بسیار سریع­ تر از شیرها هستند. شیرها غزال­ ها را به این طریق شکار می کنند که شیرهای جوان غزال­ ها را در مسیری که شیرهای سالخورده ­تر مخفی شده اند دنبال می­ کنند. زمانی غزال به شیرهای سالخورده نزدیک می­ شود، آنها می ­ایستند و غرش می ­کنند. غزال ها می ­ترسند و به سمت شیرهای جوان فرار می­ کنند و آنها غزال ها را می کُشند. اگر آنها به سمت غرش می رفتند موفق به فرار شده بودند. ترس آنها را می کشد. برای رسیدن به شجاعت در مسیر توسعه فردی به سمت غرش بروید.

7  لوری هریس Lory Harris می­ گوید: انگیزه پشت احساسات خود را درک کنید.

به طور نامعلومی ترس و کمبود شفافیت غالبا احساسات و باورهای منفی ایجاد می­ کند. زمانی که این احساسات برانگیخته می­ شوند می ­توانند آسیب­ زننده باشند. کنجکاوی و پرسشگری در مورد احساسات ما می­ تواند سوخت لازم برای خودآگاهی ما در رسیدن به توسعه فردی باشد. به محض اینکه باور منحرف­ کننده یا محدودکننده شناسایی شد، می توانیم باورها و نقاط قوت خود را در جهت تغییر رویکرد خود از مقاومت به رشد و دستیابی به هدف تنظیم کنیم.

8  جیم واسلوپولس Jim Vaselopulos می­ گوید: آنچه را که نمی ­توانید کنترل کنید، بپذیرید.

اگر به دنبال شجاعت می­ گردید، آن را پیدا نخواهید کرد. با این وجود اگر روی پذیرش آنچه نمی­ توانید کنترل کنید تمرکز کنید و انرژی خود را روی آنچه می­ توانید کنترل کنید، متمرکز کنید شما تصمیم مهمی گرفته ­اید که یک قربانی نباشید. زمان خود را روی چیزی که می ­توانید بر آن تاثیر بگذارید صرف کنید. تنها بعد از آن است که تکانه پیشرفت شما در دستیابی به توسعه فردی ایده ­آلتان، ترس هایتان را آرام می کند و به شجاعت اجازه می دهد تا شما را پیدا کند.

 

9  چوئن چوئن یئو Chuen Chuen Yeo می­ گوید: به ارزش های درونی و ظرفیت­ های منحصر به فرد خود تلنگر بزنید.

ترس طبیعی است و یک پاسخ به از دست دادن چیزی یا یک موقعیت ناخوشایند است. ولی در واقعیت هر آنچه بیرونی است بیرونی می ­ماند. ارزش درونی که ما برای بقا ادامه می ­دهیم و بدون تغییر باقی می ­ماند اهمیت دارد. ظرفیت ها و ویژگی های منحصر به فرد خود را در رسیدن به توسعه فردی به خودتان یادآوری کنید. آیا آنها هنوز وجود دارند؟ اگر وجود دارند پس چیز کمتری برای ترس وجود دارد.

10 راجیو شروف Rajeev Shroff می­ گوید: از تجربیات گذشته خود استفاده کنید.

به لحظه ای برگردید که احساس قدرت و توانمندی داشتید؛ آن را تا جایی که می ­توانید واضح به یادآورید. از محیط اطراف خود شروع کنید. کجا بودید؟ جو چگونه بود؟ هر چه تصویر واضح ­تر باشد احساسات بیشتر برمی­ گردند. به یاد آورید که احساستان چگونه بود و قدرت را از این تصویر گذشته به شرایط موجود بیاورید. شما آن فرد قوی و توانمند هستید؛ حتی در همین لحظه!

11 وندی فریسر Wendy Fraser می­ گوید: نتیجه را تجسم کنید.

زمانی که من به شجاعت و الهام نیاز دارم، ابتدا پایان را تصور می ­کنم: در پایان این سفر توسعه فردی، من یا این فرد یا این گروه، چگونه بهتر یا متفاوت خواهیم بود ؟ تصویرسازی انگیزه بخش است. سپس نقشه ای از سیستم حمایتی متشکل از مردم و گروه ­هایی که از آنها خواسته ام به من برای رسیدن به هدفم کمک کنند ترسیم می­ کنم. ترس با افرادی که در کنار شما هستند سرکوب می­ شود. شما لازم نیست همه چیز را به تنهایی انجام دهید.

12 پاشا کارتر Pasha Carter می­گوید: حتی هنگام ترس انتظارات عالی داشته باشید.

تمام آنچه را طرح ریزی می­ کنید، به دست می ­آورید. جهانِ شما بازتاب مستقیمی از شماست. هر آنچه بیرون از خودتان درک می کنید یک تصویر آینه­ ای و یک بازتاب درونی است از آنچه در درون شما وجود دارد. اگر بترسید، چیزی برای ترسیدن پیدا خواهید کرد. اگر عشق بورزید شما عشق را همه جا خواهید دید. آنچه در بیرون از خودتان تجربه می­ کنید تجسمی از انتظارات شماست. انتظارات عالی داشتن را در رسیدن به توسعه فردی مطلوب خود تمرین کنید.

13 دیوید یودیس David Yudis می­گوید: با افرادی که به آنها اطمینان دارید در ارتباط باشید.

ما یک گونه اجتماعی هستیم. حتی در زمان فاصله گذاری اجتماعی موقعیت هایی برای ارتباط برقرار کردن با دیگران وجود دارد. ترس می­ تواند فلج کننده باشد. رخوت برای مدیریت شرایط به شما در رسیدن به توسعه فردی هیچ کمکی نمی کند. با یک همکار یا یک فرد قابل اعتماد دیگر در مورد ترس­ های خود صحبت کنید. سپس یک قدم جلوتر بروید و به همین ترتیب ادامه دهید. آنچه قبلا نمی توانستید کنترل کنید اکنون در کنترل شماست.

14 دافنا هوروویتز Daphna Horowitz می­ گوید: مکث کنید و به یاد آورید که باید نفسی بکشید.

در زمان اضطراب و ترس ما در حالت بقا قرار می ­گیریم، جنگ ما شروع می شود یا بی محابا پاسخ می دهیم یا قادر به پاسخگویی نیستیم. تنفس ما کاهش می­ یابد قلب ما تند می­زند و تفکرات ما به هم می ­ریزد. با مکث کردن و سه تا پنج نفس عمیق کشیدن می توانیم اکسیژن بیشتری را به مغز بفرستیم، احساس آرامش کنیم و واضح­تر فکر کنیم. ما می­ توانیم خودمان را از حالت بقا خارج کنیم و به وضعیتی پربازده و موثرتر وارد شویم.

 

15 رائول ویاسیس Raul Villacis می­ گوید: در زمان چالش ­های مسیر توسعه فردی خود، چشم انداز ایجاد کنید.

یکی از موارد کلیدی که زمان آموزشم در نیروی دریایی فراگرفتم این است که برای غلبه بر چالش ­ها، شما نیاز به ایجاد چشم انداز دارید. آنها مانترایی داشتند که می گفت «شرایط می تواند بدتر باشد». این به آنها یادآوری می­ کرد که شرایط به اندازه ­ای که آنها بتوانند فکرش را بکنند بد نیست. زمانی که زندگی ضربه سختی به شما می زند باید به یاد بیاورید که افرادی در دنیا هستند که شرایط بدتری دارند ولی بر چالش ها غلبه می­ کنند. پس چرا شما نتوانید.

این 15 توصیه از تجربیات شورای کوچ های فوربس است. شاید یکی از این دیدگاه ها و یا ترکیبی از آنها بتواند به شما برای غلبه بر ترستان و رسیدن به شجاعت برای پیش رفتن در مسیر توسعه فردی کمک کند. به یاد داشته باشید در راه توسعه فردی با چالش های زیادی مواجه می شوید و باید بدانید به هنگام رویارویی با این چالش ­ها چگونه بر ترس خود فائق بیایید و با موفقیت از آنها عبور کنید.

فهرست

لطفا صبر کنید

طراحی و توسعه توسط کاسبی